Rijmaran motorhome en caravan

Pilote Vans

Pilote Vans

Met de compacte Pilote Van kunt u midden in de stad rijden en hem altijd eenvoudig parkeren. De Pilote Van modellen zijn verkrijgbaar met zes indelingen. De lengte van de Van bedraagt 5,42 meter tot 6,36 meter.

Ruim en ergonomisch

De Pilote Van biedt plaats voor 4 personen. De ergonomisch keuken bevat diverse pannenladen, een geïntegreerde afvalbak en een 2-pits kookplaat.

De 3-in-1 badkamer is slim ingedeeld voor optimaal gebruiksgemak met geïntegreerde bergruimtes en spiegels, een efficiënte ventilatiesysteem en optimale verlichting dankzij het dakluik.

Het ruime slaapgedeelte heeft een hoogwaardig Comfort Bultex schuimmatras voor een goede ondersteuning, kleine opbergruimtes voor kleine spullen en een scheidingsgordijn.

Technologisch vernuft

De Pilote Van is geïsoleerd voor alle weersomstandigheden met panelen van 20 mm van polyestervezels, bedekt met aluminium. De sandwichvloerbodem en de Seitz-ramen met dubbelglas dragen ook bij tot de isolatie. De Foxy Van is voorzien van een eersteklas verwarmingscircuit, gevalideerd door TRUMA.

De Pilote Van is uitgerust met een Xperience-interface tablet met touchscreen voor een eenvoudige bediening van de verwarming; de hoofdverlichting, het accuniveau, de autonomie van schoon en vuil water en controle van de prestaties van het zonnepaneel.

Gepersonaliseerde afwerking 

Elke Pilote Van kan gedepersonaliseerd worden naar uw voorkeur op het gebied van woonsfeer, bekleding, carrosseriekleur en talloze extra uitrustingen.

Technische informatie

  • Aantal personen: 4
  • MTM: 3500kg 
  • Opbouw: Van
  • Totale lengte: 542 cm tot 636 cm

Contacteer ons voor de Pilote Vans

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy