Rijmaran motorhome en caravan

Pilote Galaxy Emotion mobilhome

Pilote Galaxy Emotion integraalcamper

Deze integraalcampers met AL-KO chassis van Pilote bieden u niet alleen een ongekend comfortabel interieur, maar ook een perfecte wegligging van beginpunt tot eindbestemming. Dankzij de talloze bergruimtes kunt u naast de essentiële benodigdheden ook talloze andere spullen meenemen.

De Galaxy Emotion modellen zijn verkrijgbaar met zeven indelingen. De lengte van de Galaxy Emotion bedraagt 7,49 meter of 7,87 meter. U heeft de keuze tussen een zithoek in L-vorm of in F-vorm. De Pilote Galaxy Emotion is tevens voorzien van een verwarmde dubbele bodem.

Leefcomfort voor gezellige momenten

Elke Pilote Galaxy Emotion is zorgvuldig ontworpen met een praktisch en esthetisch interieur met optimale bewegingsvrijheid van de cabine tot aan het slaapgedeelte.

De Pilote Galaxy Emotion omvat een gezellige en uitnodigende zithoek in L-vorm of in F-vorm met maximaal 6 zitplaatsen, een groot werkblad in de keuken met veel bewegingsruimte, een comfortabel slaapgedeelte en tenslotte een adembenemend panoramisch uitzicht.

Ruime bergruimtes

De Pilote Galaxy Emotion is voorzien van een dubbel vloerbodem voor extra bergruimte, zelfs voor ski’s en vishengels.

Technologisch vernuft

De Pilote Galaxy is uitgerust met een uitneembare Garmin Fusion-tablet met ops, autoradio, achteruitrijcamera en Xperience-interface voor een eenvoudige bediening van uw camper.

Nadruk op veiligheid 

De Pilote Galaxy Emotion heeft een uitstekende wegligging dankzij het AL-KO chassis, een zeer goede stabiliteit met een laag zwaartepunt en een groot onderstel. De wielophanging is onafhankelijk aan de achterkant.

Technische informatie

  • Aantal personen: 4 to 5
  • MTM: 3500kg tot 4500kg
  • Opbouw: integraalcamper
  • Totale lengte: 749cm of 787 cm

Contacteer ons voor de Pilote Galaxy Emotion mobilhome

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy