Rijmaran motorhome en caravan

Opendeurweekend bij Rijmaran van vrijdag 8 juni tot en met zondag 10 juni 2018

Rijmaran nodigt u uit op zijn opendeurweekend van vrijdag 8 juni tot en met zondag 10 juni 2018 met en hapje en een drankje, elke dag van 10u tot 18u. Het opendeurweekend vinden plaats in de toonzaal van Rijmaran, te Brugge, Monnikenwerve 135/01.

Nog enkele mogelijkheden om een motorhome te huren in het hoogseizoen

Door onze uitgebreide vloot zijn er nog enkele weken vrij om een motorhome te huren in het hoogseizoen. Al onze te huren motorhomes zijn recent en voorzien van alle comfort zoals douche, koelkast, verwarming, radio, watervoorziening, batterij, luifel, eet-en keukengerei.

Bekijk ons huuraanbod

Bezoek onze campershop voor je vertrekt op reis

Bekijk voor je vertrekt op verlof met je motorhome of caravan ons ruim aanbod van de niet te missen benodigdheden in onze webshop.

Bezoek onze webshop

Actiemodellen LMC passion in de kijker aan speciale voorwaarden

Rijmaran heeft 2 onmiddellijk leverbare droommotorhomes voor u klaar staan.

De extra complete PASSION uitrusting is inbegrepen

Technisch pack

Onze actiemodellen beschikken over de 150pk krachtige Fiat Euro 6 motor met daarbij de soepele automaat.

Chassis pack

Onze actiemodellen zijn voorzien van elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, automatische airco, multifunctioneel stuur en cruise control.

PASSION pack

Onze actiemodellen zijn voorzien van een stijlvol lichtkleurig tafelblad, een dieseltank van 90 liter, dubbele airbag, airco in de cabine, DAB spiegelantenne, extra comfortabele bekleding, radiovoorbereiding met 4 luidsprekers, panoramisch dakluik, ruime garagedeur links, bevestigingsogen garage, voorbereiding voor dakairco, zonnepaneel en satelliet en de verduistering van de stuurcabine.

Prijsvoordeel van deze actiemodellen

U geniet door deze PASSION uitrustingen een prijsvoordeel tot wel 8.444 euro.

Bekijk de actiemodellen met de PASSION uitrusting

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy