Rijmaran motorhome en caravan

Service en onderhoud

Kwaliteit in service en onderhoud

Bij Rijmaran vinden we service, onderhoud en goede  montage van accessoires heel belangrijk.
Een goed opgeleid team staat steeds paraat in woord en daad.
Hier kan je zowel terecht voor onderhoud van alles wat te maken heeft met de leefcel van je motorhome of caravan of een smering en regeling van de remmen en chassis van de caravan.
Uiteraard zijn alle toebehoren bij ons verkrijgbaar, al of niet gemonteerd.
Dit kan gaan van movers, fietsrekken, TV’s, schotelantennes, ramen, dakluiken, luifels en nog veel meer.
Alle merken zijn welkom !

Bel ons gewoon op voor een afspraak op het nr. 050/311792 of neem contact op via de website

Opendeurdagen bij Rijmaran van vrijdag 23 maart tot en met zondag 25 maart 2018

Rijmaran nodigt u uit op zijn opendeurdagen van vrijdag 23 maart 2018 tot en met zondag 25 maart 2018 met en hapje en een drankje, elke dag van 10u tot 18u.

De Opendeurdagen vinden plaats in de toonzaal van Rijmaran, te Brugge, Monnikenwerve 135/01.

Tijdens deze Opendeur kan je genieten van extra kortingen op onze stockmodellen en gratis pakketten.

Onze actiemodellen tijdens de opendeurdagen

De Weinsberg CaraCompact 600 Pepper Edition

Onze CaraCompact is een echt succesmodel. Met compacte maten combineert hij reislust met comfort en maakt een kampeervakantie tot een reis vol belevenissen. Nu voegen we er nog iets aan toe – en peppen de CaraCompact flink op: als extra scherp actie van de Pepper Edition rolt hij naar uw dealers en biedt vele vurige extra’s met een exclusief prijsvoordeel van ca. 13.000 euro.

De Weinberg CaraBus Fire Edition

Hete extra’s voor de uitvoering van dit speciale model. Ervaar de gloednieuwe CaraBus Fire Edition in vier uitvoeringen en met een prijsvoordeel tot € 8.400 Hoe we dit gerealiseerd hebben? Heel eenvoudig. Wij hebben de meest gewilde modellen genomen en die tot aan het plafond uitgerust met speciale opties. De Fire Edition komt standaard met airconditioning, tempomat cruise control, ambiente verlichting, lichtmetalen velgen, grote koelkast, exclusief dekor, en nog veel meer extra’s.

De LMC Passion modellen

Met de LMC Cruiser Passion biedt heel wat gratis uitrusting samen met de LLT Long Life technologie en een opbouwwaterdichtheidsgarantie van 12 jaar!

De Knaus nieuwe Sport met panoramisch dak

Een prachtig en impressionant panoramisch dak brengt superveel licht in de caravan. Veilige zekerheid. Standaard de modernste techniek, de AKS stabilisator, een rubber torsie geveerde as en hydraulisch schokdempers staan voor opvallend soepel rijgedrag.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Starring Jane | Privacy policy