Rijmaran motorhome en caravan

Onderhoud & services voor motorhomes

Rijmaran is dé gevestigde waarde in het verkopen en verhuren van motorhomes in Vlaanderen. Wij laten u een ruime keuze uit merken zoals LMC, Pilote, Weinsberg en Kabe. Bij Rijmaran bent u dus aan het juiste adres om de motorhome naar uw wens te vinden. Daarnaast staan wij garant voor een kwaliteitsvolle service en onderhoud van uw motorhome.

Onderhoud van campers en caravans

Een motorhome moet goed worden onderhouden om er ten volle van te kunnen genieten. Daarom is een kwaliteitsvol onderhoud onontbeerlijk. Hierbij staat Rijmaran u graag bij om de volledige vrijheid die een motorhome biedt te benutten.

In ons onderhoudspakket zitten verschillende diensten vervat. Rijmaran controleert uw banden en signalisatie, herstelt en onderhoudt zowel het interieur als de carrosserie van uw motorhome en kijkt interne systemen zoals de verwarming en het watersysteem na. Daarnaast vervangt het Rijmaran team de nodige onderdelen van uw motorhome en voeren we een waterdichtheidstest uit.

Service voor uw camper of caravan

Bij Rijmaran doen we ons uiterste best om de klant zo volledig mogelijk bij te staan. Dit zowel voor, tijdens als na de verkoopfase. Daarom bieden we u een uitgebreide service aan.

Wij helpen u graag bij het plaatsen van allerhande accessoires, gaande van fietsenrekken tot zonnepanelen, satellietantennes en TV’s. Daarnaast staat ons team paraat om de elektrische kwesties van uw motorhome op te volgen. Zo kan u steeds bij ons terecht voor het onderhoud en herstel van het elektrisch circuit en voor de vervanging van batterijen. Ook voor multimedia kan u op het Rijmaran team rekenen: wij helpen u bij het plaatsen van achteruitrijcamera’s, multimediacenters en GPS-systemen.

Onze uitgebreide service omvangt ook advies en hulp bij zelfbouw. Zo kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuzes voor de doe-het-zelvers.

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy