Rijmaran motorhome en caravan

Service en onderhoud

Kwaliteit in service en onderhoud

Bij Rijmaran vinden we service, onderhoud en goede  montage van accessoires heel belangrijk.
Een goed opgeleid team staat steeds paraat in woord en daad.
Hier kan je zowel terecht voor onderhoud van alles wat te maken heeft met de leefcel van je motorhome of caravan of een smering en regeling van de remmen en chassis van de caravan.
Uiteraard zijn alle toebehoren bij ons verkrijgbaar, al of niet gemonteerd.
Dit kan gaan van movers, fietsrekken, TV’s, schotelantennes, ramen, dakluiken, luifels en nog veel meer.
Alle merken zijn welkom !

Bel ons gewoon op voor een afspraak op het nr. 050/311792 of neem contact op via de website

Onderhoud & services voor motorhomes

Rijmaran is dé gevestigde waarde in het verkopen en verhuren van motorhomes in Vlaanderen. Wij laten u een ruime keuze uit merken zoals LMC, Pilote, Weinsberg en Kabe. Bij Rijmaran bent u dus aan het juiste adres om de motorhome naar uw wens te vinden. Daarnaast staan wij garant voor een kwaliteitsvolle service en onderhoud van uw motorhome.

Onderhoud

Een motorhome moet goed worden onderhouden om er ten volle van te kunnen genieten. Daarom is een kwaliteitsvol onderhoud onontbeerlijk. Hierbij staat Rijmaran u graag bij om de volledige vrijheid die een motorhome biedt te benutten.

In ons onderhoudspakket zitten verschillende diensten vervat. Rijmaran controleert uw banden en signalisatie, herstelt en onderhoudt zowel het interieur als de carrosserie van uw motorhome en kijkt interne systemen zoals de verwarming en het watersysteem na. Daarnaast vervangt het Rijmaran team de nodige onderdelen van uw motorhome en voeren we een waterdichtheidstest uit.

Service

Bij Rijmaran doen we ons uiterste best om de klant zo volledig mogelijk bij te staan. Dit zowel voor, tijdens als na de verkoopfase. Daarom bieden we u een uitgebreide service aan.

Wij helpen u graag bij het plaatsen van allerhande accessoires, gaande van fietsenrekken tot zonnepanelen, satellietantennes en TV’s. Daarnaast staat ons team paraat om de elektrische kwesties van uw motorhome op te volgen. Zo kan u steeds bij ons terecht voor het onderhoud en herstel van het elektrisch circuit en voor de vervanging van batterijen. Ook voor multimedia kan u op het Rijmaran team rekenen: wij helpen u bij het plaatsen van achteruitrijcamera’s, multimediacenters en GPS-systemen.

Onze uitgebreide service omvangt ook advies en hulp bij zelfbouw. Zo kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuzes voor de doe-het-zelvers.

Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Starring Jane | Privacy policy