Rijmaran motorhome en caravan

Service en onderhoud

Kwaliteit in service en onderhoud

Bij Rijmaran vinden we service, onderhoud en goede  montage van accessoires heel belangrijk.
Een goed opgeleid team staat steeds paraat in woord en daad.
Hier kan je zowel terecht voor onderhoud van alles wat te maken heeft met de leefcel van je motorhome of caravan of een smering en regeling van de remmen en chassis van de caravan.
Uiteraard zijn alle toebehoren bij ons verkrijgbaar, al of niet gemonteerd.
Dit kan gaan van movers, fietsrekken, TV’s, schotelantennes, ramen, dakluiken, luifels en nog veel meer.
Alle merken zijn welkom !

Bel ons gewoon op voor een afspraak op het nr. 050/311792 of neem contact op via de website

Onderhoud

Rijmaran is al meer dan 41 jaar dé verdeler van caravans en mobilhomes in Vlaanderen. Naast ons breed aanbod aan caravans en motorhomes staan we garant voor een kwaliteitsvolle service en onderhoud. De merkonafhankelijke onderhouds- en hersteldienst van Rijmaran staat daarom steeds paraat om uw caravan onder handen te nemen en u bij te staan in geval van een defect.

Onderhoud

Het Rijmaran team streeft naar een kwaliteitsvol onderhoud van uw caravan of mobilhome. Rijmaran biedt een jaarlijks onderhoud aan waarbij we aandacht schenken aan alle onderdelen van uw caravan of mobilhome. U kan steeds bij ons terecht voor het nazicht van het chassis en voor het onderhoud van de banden, remmen of signalisatie. Zo bent u er steeds van verzekerd dat u met uw caravan of mobilhome terug veilig de weg op kan.

Hersteldienst

Voor alle soorten herstellingen kan u terecht bij de hersteldienst van Rijmaran. Wij staan u bij voor defecten aan uw caravan of mobilhome, gaande van het herstel van koelkasten, verwarming of watersysteem tot het herstel van carrosserieschade. Rijmaran biedt u de garantie dat uw caravan of mobilhome er steeds tip top in orde is, zowel aan de binnen- en buitenkant.

Plaatsing

De vrijheid die je met een caravan of mobilhome voelt is bijna niet te evenaren. Daarom is het voor ons van cruciaal belang dat uw caravan of mobilhome is aangepast aan uw specifieke noden. Wij verzorgen de plaatsing van een breed gamma aan accessoires, movers, stabilisatoren, fietsrekken, … Kortom, Rijmaran staat u bij met het uitbouwen van uw caravan of mobilhome.

Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Starring Jane | Privacy policy