Rijmaran motorhome en caravan

LMC MOBILHOMES

Liefde voor kamperen met LMC campers, mobilhomes en motorhomes

De liefde voor het kamperen is bij LMC mobilhomes zowel vroeger als nu hetzelfde gebleven. Het gevoel van vrijheid, één zijn met de natuur is niet vergelijkbaar met een hotel of een vakantiehuis. Het begint al als je op weg is met een camper, omdat men zich overal thuis voelt, op elke bestemming waar dan ook. Met een motorhome van LMC is men onderweg en ook thuis.

Altijd beter met LMC 

LMC motorhomes waardeert de veiligheid, duurzaamheid en waarde van hun motorhomes, waar iedereeen op kan vertrouwen. De liefde voor het detail zorgt bovendien voor het gemak van klanten. Naast tot nu toe, zeer innovatieve producten, streeft LMC duurzame nieuwe mogelijkheden en vernieuwingen na. 

Long Life Technology van LMC

De LMC Long Life Technologie is de meest innovatieve technologie voor opbouw in de motorhome/mobilhome branche. DE LLT is het gevolg van het voordurend verder verbeteren van materialen in de carrosserie van het voertuig en legt de lat hoog als het gaat om duurzaamheid, veiligheid en weersbestendigheid. Zeer veel tevreden klanten gaan voor de unieke voordelen van de Long Life Technologie... Een lange levensduur van de motorhome en een belangrijke bescherming, die u in een vergelijkbare vorm bij geen andere fabrikant kunt vinden en vergeet zeker niet de 12 jaar opbouwwaterdichtheidsgarantie.

Vragen?


Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.


*
*
*
*

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy