Rijmaran motorhome en caravan

Service en onderhoud

Kwaliteit in service en onderhoud

Bij Rijmaran vinden we service, onderhoud en goede  montage van accessoires heel belangrijk.
Een goed opgeleid team staat steeds paraat in woord en daad.
Hier kan je zowel terecht voor onderhoud van alles wat te maken heeft met de leefcel van je motorhome of caravan of een smering en regeling van de remmen en chassis van de caravan.
Uiteraard zijn alle toebehoren bij ons verkrijgbaar, al of niet gemonteerd.
Dit kan gaan van movers, fietsrekken, TV’s, schotelantennes, ramen, dakluiken, luifels en nog veel meer.
Alle merken zijn welkom !

Bel ons gewoon op voor een afspraak op het nr. 050/311792 of neem contact op via de website

Kabe motorhomes op Mobicar 2017

Het gamma van Kabe motorhomes

  • Kabe Travel Master: Kabe Travel Master is het instapmodel met alle kwaliteiten van een Kabe. Een modelserie met een wat minder uitgebreide uitrustingslijst en wat minder opties maar kwalitatief door en door Kabe. Daar valt niet aan te tornen. Hierin hebben we half-integralen, crossovers en integralen.
  • Kabe Imperial: Als alleen het allerbeste goed genoeg is. De Imperial-serie bestaat uit een collectie juwelen in het absolute premiumsegment van de campermarkt. De standaard is van een luxueus niveau, in alle opzichten. Afzonderlijke inbouwoven, grote ruime badkamer met verbrandingstoilet, zelfvoorzienende elektriciteit, Premium Sound System en wi-fi, exclusieve betimmeringen en exclusieve lederen bekleding, automatische vloerverwarming, achteruitrijcamera, navigator en dubbele tandemassen achter voor een stabieler rijgedrag. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de standaarduitrusting. De Kabe Imperial is de camper voor wie geen genoegen neemt met minder dan het allerbeste.

Rijmaran op Mobicar 2017

Ivo Merckx ontvangt u op de KABE caravans en motorhomes stand in Paleis 6, Stand 620.

Gratis inkomkaarten

Wenst u gratis inkomkaarten voor Mobicar 2017, stuur dan een mailtje naar info@rijmaran.be.

 

Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Starring Jane | Privacy policy