Rijmaran motorhome en caravan

Kabe motorhomes op Mobicar 2017

Het gamma van Kabe motorhomes

  • Kabe Travel Master: Kabe Travel Master is het instapmodel met alle kwaliteiten van een Kabe. Een modelserie met een wat minder uitgebreide uitrustingslijst en wat minder opties maar kwalitatief door en door Kabe. Daar valt niet aan te tornen. Hierin hebben we half-integralen, crossovers en integralen.
  • Kabe Imperial: Als alleen het allerbeste goed genoeg is. De Imperial-serie bestaat uit een collectie juwelen in het absolute premiumsegment van de campermarkt. De standaard is van een luxueus niveau, in alle opzichten. Afzonderlijke inbouwoven, grote ruime badkamer met verbrandingstoilet, zelfvoorzienende elektriciteit, Premium Sound System en wi-fi, exclusieve betimmeringen en exclusieve lederen bekleding, automatische vloerverwarming, achteruitrijcamera, navigator en dubbele tandemassen achter voor een stabieler rijgedrag. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de standaarduitrusting. De Kabe Imperial is de camper voor wie geen genoegen neemt met minder dan het allerbeste.

Rijmaran op Mobicar 2017

Ivo Merckx ontvangt u op de KABE caravans en motorhomes stand in Paleis 6, Stand 620.

Gratis inkomkaarten

Wenst u gratis inkomkaarten voor Mobicar 2017, stuur dan een mailtje naar info@rijmaran.be.

 

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy