Rijmaran motorhome en caravan

KABE

Altijd een stap verder met Kabe campers en caravans

Wie houdt van echte luxe onderweg kiest voor één van de parels van caravans uit de reeksen van Kabe. “Nog beter dan thuis”, zeggen ze bij Kabe. En dat kan wel eens kloppen! Over de voorbije 50 jaar werden de ontwerpen van dit merk steeds verder verfijnd tot de absolute top onder de caravans en motorhomes. Dit niet alleen vanuit een zuivere kwaliteitsfilosofie en een gedegen knowhow. Maar ook op basis van de wensen van de veeleisende caravanreiziger en oog voor de kleinste details.

Daarnaast is Kabe een Zweeds merk en dat voel je. Deze KABE caravans zijn supergeïsoleerd en beschikken over een geavanceerd ventilatie- en verwarmingssysteem. Dankzij deze vaak gepatenteerde en unieke systemen zijn ze bestand tegen de strengste winterkoude.

Rijmaran is sinds 2017 ook verdeler van de prachtige motorhomes van KABE . Of u nu kiest voor een wat kleinere camper of voor een groot model, u bent verzekerd van comfort in alle seizoenen, hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en slimme oplossingen. 

(Catalogus internationale modellen)

Vragen?


Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.


*
*
*
*

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy