Rijmaran motorhome en caravan

Service en onderhoud

Kwaliteit in service en onderhoud

Bij Rijmaran vinden we service, onderhoud en goede  montage van accessoires heel belangrijk.
Een goed opgeleid team staat steeds paraat in woord en daad.
Hier kan je zowel terecht voor onderhoud van alles wat te maken heeft met de leefcel van je motorhome of caravan of een smering en regeling van de remmen en chassis van de caravan.
Uiteraard zijn alle toebehoren bij ons verkrijgbaar, al of niet gemonteerd.
Dit kan gaan van movers, fietsrekken, TV’s, schotelantennes, ramen, dakluiken, luifels en nog veel meer.
Alle merken zijn welkom !

Bel ons gewoon op voor een afspraak op het nr. 050/311792 of neem contact op via de website

KABE

Altijd een stap verder met Kabe

Wie houdt van echte luxe onderweg kiest voor één van de parels van caravans uit de reeksen van Kabe. “Nog beter dan thuis”, zeggen ze bij Kabe. En dat kan wel eens kloppen! Over de voorbije 50 jaar werden de ontwerpen van dit merk steeds verder verfijnd tot de absolute top onder de caravans en motorhomes. Dit niet alleen vanuit een zuivere kwaliteitsfilosofie en een gedegen knowhow. Maar ook op basis van de wensen van de veeleisende caravanreiziger en oog voor de kleinste details.

Daarnaast is Kabe een Zweeds merk en dat voel je. Deze KABE caravans zijn supergeïsoleerd en beschikken over een geavanceerd ventilatie- en verwarmingssysteem. Dankzij deze vaak gepatenteerde en unieke systemen zijn ze bestand tegen de strengste winterkoude.

Rijmaran is sinds 2017 ook verdeler van de prachtige motorhomes van KABE . Of u nu kiest voor een wat kleinere camper of voor een groot model, u bent verzekerd van comfort in alle seizoenen, hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en slimme oplossingen. 

(Catalogus internationale modellen)

Vragen?


Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.


*
*
*
*

Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Starring Jane | Privacy policy