Rijmaran motorhome en caravan

Zou je hier niet van dromen?

Exclusieve caravan met een nieuwe Pilote Van

Afgelopen maand werd door Rijmaran een Kabe Royal een exclysieve caravan met een nieuwe Pilote Van afgeleverd aan één van onze premium klanten! De King Size met twin mover, Airco, hydraulische poten en Smart-D systeem. Een exclusieve caravan in combinatie met een nieuwe Pilote Van met 180 PK motor en 3000 kg trekkracht.

Een pareltje in de camping wereld! Ideaal om als liefhebber met veel luxe en comfort rond te trekken. Deze Kabe, het verkoopsucces in de Kabe Royal reeks met een ruime keuken, veel tafelruimte in combinatie met een royale zitgroep. Dankzij de Flexline-oplossingen kan gekozen worden voor eenpersoonsbedden, dubbele etagebedden en een tweepersoonsbed.

Pilote positioneert zichzelf daarnaast als een grote speler in deze bloeiende markt. Met enkele van de dikste polyestervezelisolatie op de markt, geven de met Pilote uitgeruste vans een prominente plek in de woonkamer met diepe zitplaatsen en comfortabele ruimtes in de woonkamer.

Benieuwd? Kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Brugge!

Exclusieve Kabe caravan met nieuwe Pilote van

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy