Rijmaran motorhome en caravan

Service en onderhoud

Kwaliteit in service en onderhoud

Bij Rijmaran vinden we service, onderhoud en goede  montage van accessoires heel belangrijk.
Een goed opgeleid team staat steeds paraat in woord en daad.
Hier kan je zowel terecht voor onderhoud van alles wat te maken heeft met de leefcel van je motorhome of caravan of een smering en regeling van de remmen en chassis van de caravan.
Uiteraard zijn alle toebehoren bij ons verkrijgbaar, al of niet gemonteerd.
Dit kan gaan van movers, fietsrekken, TV’s, schotelantennes, ramen, dakluiken, luifels en nog veel meer.
Alle merken zijn welkom !

Bel ons gewoon op voor een afspraak op het nr. 050/311792 of neem contact op via de website

Een mobilhome voor elke budget

U droomt van vrijheid, strakblauwe lucht of een kalme zee. Een uitzicht zo mooi, dat je ogen er pijn van doen. Waar we morgen heengaan? Vrijheid is kamperen met de motorhome!

Wist u dat er een mobilhome bestaat voor elk budget?

Naargelang uw budget kan u kiezen voor een nieuwe of tweedehands motorhome. De prijs van een mobilhome varieert in functie van het merk, het model, de motor, de oppervlakte en enkele specifieke eigenschappen.

Een tweedehands motorhome kopen

Indien u zich een kwalitatieve mobilhome wilt aanschaffen maar over een beperkt(er) budget beschikt, kan u slim kiezen en een tweedehands motorhome kopen.

Een motorhome huren

In plaats van onmiddellijk een tweedehands mobilhome te kopen kan u er ook gewoon één huren. Dit zal u toelaten om een eerste trip uit te testen en te zien of het model geschikt is vooraleer u overgaat tot een aankoop.

Enkele kosten die u in acht moet nemen

Indien u een motorhome, nieuw of tweedehands wenst aan te kopen moet u met volgende kosten rekening houden: aankoopprijs, verzekering, motorrijtuigenbelasting, APK, onderhoud, vochtmeting, technische controles, stalling & locaties, brandstof, overnavchtingskosten en SCM certificering.

Vraag meer informatie hiervoor bij Rijmaran op het MotorhomeSalon.

Bron: motorhomesalon.be

Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Starring Jane | Privacy policy