Rijmaran motorhome en caravan

Service en onderhoud

Kwaliteit in service en onderhoud

Bij Rijmaran vinden we service, onderhoud en goede  montage van accessoires heel belangrijk.
Een goed opgeleid team staat steeds paraat in woord en daad.
Hier kan je zowel terecht voor onderhoud van alles wat te maken heeft met de leefcel van je motorhome of caravan of een smering en regeling van de remmen en chassis van de caravan.
Uiteraard zijn alle toebehoren bij ons verkrijgbaar, al of niet gemonteerd.
Dit kan gaan van movers, fietsrekken, TV’s, schotelantennes, ramen, dakluiken, luifels en nog veel meer.
Alle merken zijn welkom !

Bel ons gewoon op voor een afspraak op het nr. 050/311792 of neem contact op via de website

Met een mobilhome op reis

Met de mobilhome op reis gaan kan zeker in het begin een hele uitdaging zijn. Wanneer je voertuig niet zwaarder is dan 3.5 ton volstaat een rijbewijs B.

Een mobilhome is echter heel wat langer, breder en hoger dan een personenwagen. Laat bij het parkeren altijd een passagier mee kijken en instructies geven.

Ook rijden met een mobilhome is moeilijker dan je denkt. Omdat hij zwaar is, gaat optrekken en remmen trager. Rij bij voorkeur niet sneller dan 100km/u en hou rekening met de langere remafstand. Zeker in de bergen rijden is potentieel gevaarlijk.

Voor je vertrekt, controleer je of de luifel correct opgeborgen is, de ramen en luiken gesloten zijn en alle deuren en kasten op slot zijn. Laat tijdens het rijden nooit losse spullen rondslingeren in je mobilhome!

 

Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Starring Jane | Privacy policy