Rijmaran motorhome en caravan

(Caravan)Mover

­Het bezit van een caravan mover is een heus gemak wanneer u gaat kamperen. Dankzij de installatie van een caravan mover kan u gemakkelijk en zonder enige moeite gaan manoeuvreren met uw caravan. De krachtige aandrijving zorgt ervoor dat de mover geschikt is voor elk gebruik. Door de perfecte tractie bent u veilig bij hellingen, nat gras, modder en onherbergzaam gebied. Daarnaast is een caravan mover heel gemakkelijk te hanteren, dankzij de bijgeleverde afstandsbediening.

Rijmaran is dé verdeler van het Duitse merk Reich. Wij bieden met hun Easydriver modellen een ruime keuze aan caravan movers aan. Eén van deze movers is de Easydriver Basic, een manuele caravan mover. Deze caravan mover moet handmatig aangekoppeld worden door middel van een draaislinger of een accuboormachine. Wie liever op zijn gemak zit, heeft meer voordeel bij de Easydriver Pro. Deze elektrische caravan mover kan automatisch aangekoppeld worden aan de caravan. Dit gebeurt slechts door enkele knoppen in te drukken op de afstandsbediening. Hierdoor wordt manoeuvreren met uw caravan echt kinderspel. Ook voor caravans met een tandemas heeft Easydriver caravan movers met vierwielaandrijving. In deze modellen is er ook een handmatige en elektrische variant van de caravan mover.

Uw caravanmover hoeft u uiteraard niet zelf te installeren. U kan steeds terecht bij het technisch team van Rijmaran om uw caravan mover te laten monteren. Bij Rijmaran staat kwaliteit centraal en daarom mag u ervan verzekerd zijn dat de installatie van uw caravan mover met de grootste zorg gebeurt.

Mover reich easydriver

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy