Rijmaran motorhome en caravan

Bezoek Rijmaran op het CaravanMotorhomeSalon in Kortrijk Xpo

Op 17 & 18 maart 2018 vindt in Kortrijk Xpo het Tweedehands CaravanMotorhomeSalon plaats, de grootste beurs voor tweedehands campers, caravans en motorhomes in België.

Op het Tweedehands CaravanMotorhomeSalon kan je nog voor de zomer een koopje wil doen. Er zijn honderden tweedehands caravans, motorhomes en stockwagens te ontdekken aan zeer interessante prijzen en garanties.

En ook voor de caravan- of motorhomebezitter is de beurs meer dan een bezoek waard: aanbieders van accessoires, gidsen en magazines, verzekeraars, vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen…

De hele kampeersector komt uitgebreid aan bod!

Mensen die (voor het eerst) willen proeven van het op reis gaan met de tweedehands caravan of motorhome kunnen terecht bij de vele verhuurbedrijven.

Daarnaast zijn alle aanbieders van accessoires, gidsen en magazines, verzekeraars, vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen ook aanwezig.

Tijdens de beurs, vind je de tweedehands caravan of motorhome van je dromen, alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagde kampeervakantie!

Rijmaran op het CaravanMotorhomeSalon in Kortrijk Xpo

Henk Verdonck van Rijmaran ontvangt u graag op de beurs.

Breng gerust een bezoekje aan Rijmaran op de beurs. Je kan Henk er dagelijks bereiken op het nummer +32 486 44 32 73.

Praktische info: www.caravanmotorhomesalon.be

- Monnikenwerve 135 / 01 - B-8000 Brugge - Tel. +32 (0)50 31 17 92 - Fax. +32 (0)50 31 45 24 - Website by Lodestar | Privacy policy