Adria caravans

Adria

Living in motion

Adria is een degelijk, van oorsprong Belgisch merk dat niet alleen veel aandacht besteedt aan de veiligheid en betrouwbaarheid van zijn caravans, maar ook aan functionaliteit. De Adria caravans worden ontworpen vanuit de behoeften van gebruikers. Dit maakt een zeer intelligente inrichting mogelijk. Zo creëerde men een uniek slim badkamerconcept en een doordacht keukenelement. Dit alles in een stijlvol design. Samen met zijn continue innovatie maakt dit van deze caravans één van de meest populaire en herkenbare in Europa. Al ruim 20 jaar werkt Rijmaran met plezier samen met dit merk. Vanwege zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, maar nog meer vanwege zijn duurzame kwaliteit. 

Adria Aviva

Adria Aviva

De licht gewicht aluminium wanden en het hagelbestendiger polyester dak beschermen het frisse interieur tegen invloeden van buitenaf. Comfortabel wonen en slapen zijn standaard in deze caravan. Aviva is een ode aan het leven.

Er is niet veel nodig om te genieten. Voldoende slaapplaatsen, een gezellige zithoek, uw eigen privé toilet en een praktische keuken, laat de vakantie maar beginnen!

 

Adria Altea

Intelligent design, innovatieve details en premium kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. De details en het design uit de met de European Innovation Award bekroonde Astella Glam Edition, tillen de Altea naar nieuwe hoogten.

Met de nieuwe Smart keuken behaalt Adria een absolute overwinning op ruimtegebrek en gebrek aan functualiteit. Het 3-pits gasstel, de geïntgreerde spoelbak en het multi-functionele werkblad maken koken tot een waar feest.

Slim ontworpen voor optimaal gebruik van de ruimte, biedt de nieuwe Altea een comfortabel verblijf. Er zijn indelingen beschikbaar voor gezinnen met of zonder kinderen. De nieuwe Smart keuken en de Ergo toiletruimte dragen bij aan dat comfortabele gevoel.

Adria Altea is uitgeroepen tot KCK caravan van het jaar 2014 !

Adria Adora

De Adora is een middenklasse caravan om trots op te zijn. Het tijdloze interieur is met smaak en oog voor detail ontworpen. Het exterieur is van onderhoudsvriendelijk polyester. de vlakke donkere ramen geven het geheel een moderne uitstraling.

De Adora is verkrijgbaar op verschillende lengtes en breedtes en biedt keuze uit zeer uiteenlopende comfortabele indelingen met ruime woonruimtes, luxe slaapkamers en praktische toiletruimtes en keukens.

Keuze uit diverse indelingen, alle met comfortabele slaapkamers. de toiletruimte is praktisch ingedeeld en voorzien van alle gemakken.

Pagina's

  • Adria
  • Kabe
  • Pilote
  • Le Voyageur
  • Weinsberg logo
  • Knaus