Schotelantenne voor uw caravan of mobilhome

Schotelantennes

Ook op reis kunnen we al eens genieten van een gezellig avondje voor de tv. Of willen we ons soms terugtrekken in onze caravan of mobilhome omdat het weer niet meezit. Maar in het buitenland is dat natuurlijk niet vanzelfsprekend. Om daar tv te kijken hebt u een schotelantenne in uw caravan of mobilhome nodig. Dankzij zo’n satellietsysteem kunt u tv kijken waar u zich ook bevindt. De satellietschotel maakt verbinding met een satelliet, die u toegang verschaft tot bepaalde betalende of niet-betalende zenders.

 

2 types antennes

We onderscheiden 2 types schotelantennes voor uw caravan of mobilhome: manuele en automatische. In het geval van een manueel systeem richt u de schotel met de hand tot ze het gewenste satellietsignaal opvangt. Een automatische antenne vindt de satelliet met een eenvoudige druk op de knop. Rijmaran kan, indien u dit wenst, uw schotelantenne voor u installeren op uw caravan of mobilhome. 

 

Vraag het ons

Niet de schotelantenne gevonden die u zocht voor uw caravan? Neem dan contact met ons op, want wie weet hebben we het wel in onze winkel in Brugge. Er staat namelijk slechts een deel van ons aanbod online. 

Mecatronic automatisch

Schotel die zoekt op MPEG 4 ( HD )Dus in de toekomst geen problemen met Astra 3Gemotoriseerde buiteneenheid.Schotelantenne van 85 cm.Wandpaneeltje voor bedieningHoogte ingeklapt: slechts 19 cm.Geheugen met 15 satellieten.Receiver naar keuze...

  • Adria
  • Kabe
  • Pilote
  • Le Voyageur
  • Weinsberg logo
  • Knaus